Specialisten op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoed en familie- en erfrecht.

In verband met het recente samengaan van Gietema Wevers notarissen en Dijkman & van Doorn notariaat en estate planning is deze website nog in bewerking.

Voor meer informatie kunt u totdat deze site is voltooid nog terecht op www.gietemawevers.nl en www.dijkmanvandoorn.nl


Welkom op de website van Gietema Wevers Dijkman notarissen, hèt notariskantoor in de regio Apeldoorn en omstreken. Vanuit Apeldoorn bedienen wij vele relaties zowel binnen de regio als elders in het land. Ons kantoor kenmerkt zich doordat het bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoed en familie- en erfrecht.

Onze focus ligt binnen de secties ondernemingsrecht en vastgoed op het bedienen van de zakelijke markt. Ons kantoor is de vaste notaris van veel grote en middelgrote bedrijven. De sectie vastgoed bedient vooral bouwbedrijven, beleggers en projectontwikkelaars.

Binnen de sectie familie- en erfrecht zijn wij werkzaam voor de ondernemers achter de bedrijven die wij bedienen maar ook voor (in de regel wat meer vermogende) particulieren en families. Binnen die sectie wordt ook advies gegeven op het gebied van estate planning.

Naast deze drie notariële rechtsgebieden voert ons kantoor een landelijke praktijk gericht op zorgorganisaties met het accent op de georganiseerde eerste lijn.

Ons doel is om met ieder van onze cliënten een lange termijn relatie op te bouwen waardoor wij hen zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Nieuwe relaties die passen binnen ons klantprofiel zijn altijd van harte welkom. Voor onze relaties pogen wij laagdrempelig en altijd goed bereikbaar te zijn.


Ondernemingen


Gezondheidszorg

Bouw en vastgoed

Maatschappelijk

Beleggingsinstellingen

Familie en vermogen


Ik wil schenk of nalaten

Mijn relatie

Na overlijden

De regie uit handen geven

Vastgoed


Ik wil schenk of nalaten

Mijn relatie

Na overlijden

De regie uit handen geven

Gezondheidszorg


Ik wil schenk of nalaten

Mijn relatie

Na overlijden

De regie uit handen geven


Oskar Gietema
notaris

Jeroen Wevers
notaris

Eveline Dijkman
notaris en estate planner


Gietema Wevers Dijkman notarissen B.V.
Prins Willem-Alexanderlaan 717
7311 ST Apeldoorn
Telefoon: 055 5782 222
E-mail: info@gwdnotarissen.nl


Postbus 820, 7301 BB Apeldoorn
BTW nummer: NL855086580B01
IBAN: NL10 INGB 0664 5262 76
Handelsregisternummer: 63087715